https://www.orye-stevenart.be

Wilt u graag iemand verrassen met een cadeaubon?

Mail ons

Uurwerken hermès Heure H

Heeft u vragen over dit uurwerk?

CONTACTEER Arthur 011 - 24 32 68

Heure H

Prijs: € 3.250,00 Referentie: W036811WW00
Beschrijving
  • Materialen: Staal, alligator, parelmoer en diamanten
  • Wijzerplaat: Witte parelmoer met diamanten
  • Armband: Roze alligator
  • Afmetingen: 26 x 26 mm
Mechanisme & complicaties

Quartz movement

Heeft u vragen over dit uurwerk?

CONTACTEER Arthur 011 - 24 32 68

Hermes

Tijd, een Hermès-voorwerp

Hermès creëert voorwerpen. Voorwerpen die op een zodanige manier door de handen van de makers worden bewerkt dat er een bijzondere band met de dragers ervan wordt bewerkstelligd. Zij zijn het product van een veeleisende knowhow, maar zijn tegelijk ook praktisch en functioneel en hebben bovendien de gratie van het onverwachte. Hun speelterrein is het alledaagse, waar zij van elk ogenblik een bevoorrecht moment maken.

Dit is reeds zo sinds 1912, toen Emile Hermès aan zijn dochter Jacqueline een lederen armband schonk waarmee zij een zakhorloge aan haar pols kon dragen. Bij Hermès is ook de tijd een voorwerp. Het huis heeft iets unieks gemaakt van de spanning die er zo karakteristiek voor is. Veeleer dan te meten, ordenen of te controleren, waagt het huis het aan de tijd een nieuwe dimensie te geven, die emoties weet op te wekken, durft af te dwalen en ruimte voor verbeelding en vermaak weet te scheppen.

Vandaag is Hermès ook een uurwerkmanufactuur geworden. In de werkplaatsen van het huis worden horlogekasten, wijzerplaten en armbanden gemaakt. En de tijd vordert op het ritme van de bewegingen van het manufactuurmechanisme.

Bekijk de website van Hermès

Voor u geselecteerd

Fan van dit uurwerk? Ontdek welke gelijkaardige uurwerken we zorgvuldig voor u uitkozen.